E32 Wireless transceiver module Cover Letter Cover letter Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd.

Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd. Wireless transceiver module

Page 1 of E32 Wireless transceiver module Cover Letter Cover letter Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd.
Page 2 of E32 Wireless transceiver module Cover Letter Cover letter Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd.

Single Modular approval Declaration letter
We ,Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd. apply Single modular approval
for
Product Name: Wireless transceiver module
Model: E32
FCC ID: 2ALPH-E32
According to 996369 D01 Module Equip Auth Guide v01r04 and 15.212 requirement:
1) The radio elements must have the radio frequency circuitry shielded. Physical
components and tuning capacitor(s) may be located external to the shield, but must
be on the module assembly;
Answer : Yes, both side shielded
2) The module must have buffered modulation/data inputs to ensure that the device will
comply with Part 15 requirements with any type of input signal;
Answer :Yes ;All inputs to the modules are buffered through logic or microprocessor inputs.
3)The modular transmitter must have its own power supply regulation.
Answer :Yes ;A low drop out regulator is used for modular power supply regulation.
4) The module must contain a permanently attached antenna, or contain a unique antenna
connector, and be marketed and operated only with specific antenna(s), per Sections
15.203, 15.204(b), 15.204(c), 15.212(a), 2.929(b);
Answer :Yes ; Device is equipped with External antenna which cannot replace by end-user.
(5) The module must demonstrate compliance in a stand-alone configuration;
Answer :Yes ,distance between modular and all AEs are longer than 10cm ,refer to setup
photo.
(6) The module must be labelled with its permanently affixed FCC ID label, or use an
electronic display (See KDB Publication 784748 about labelling requirements);
Answer :Yes ; The modular has a permanent fixed label, and below statement was listed in
the User Manual; The host device must be labeled to display the FCC ID of the module
Contains FCC ID: 2ALPH-E32
(7) The module must comply with all specific rules applicable to the transmitter including
all the conditions provided in the integration instructions by the grantee;
Answer :Yes ; The module comply with all specific rules applicable to the transmitter
including all the conditions provided in the integration instructions by the grantee, Refer to test
report and user manual .
(8) The module must comply with RF exposure requirements
Answer :Yes ; Transmitter meets MPE calculation of 47 CFR 1.1307 . Refer to MPE
Reports and Refer to modular installation manual
Dated 2018-05-02
Download: E32 Wireless transceiver module Cover Letter Cover letter Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd.
Mirror Download [FCC.gov]E32 Wireless transceiver module Cover Letter Cover letter Chengdu Ebyte Electronic Technology Co., Ltd.
Document ID3848224
Application IDnfg+5YJVYp+dbI1+yX2r1A==
Document DescriptionCover letter
Short Term ConfidentialNo
Permanent ConfidentialNo
SupercedeNo
Document TypeCover Letter(s)
Display FormatAdobe Acrobat PDF - pdf
Filesize14.85kB (185663 bits)
Date Submitted2018-05-12 00:00:00
Date Available2018-05-12 00:00:00
Creation Date2018-05-12 13:00:20
Producing SoftwareMicrosoft® Word 2016
Document Lastmod2018-05-12 13:00:20
Document TitleCover letter
Document CreatorMicrosoft® Word 2016
Document Author: daria

Source Exif Data [exif.tools]:
File Type                       : PDF
File Type Extension             : pdf
MIME Type                       : application/pdf
PDF Version                     : 1.7
Linearized                      : No
Page Count                      : 2
Language                        : en-US
Tagged PDF                      : Yes
XMP Toolkit                     : 3.1-701
Producer                        : Microsoft® Word 2016
Creator                         : daria
Creator Tool                    : Microsoft® Word 2016
Create Date                     : 2018:05:12 13:00:20-04:00
Modify Date                     : 2018:05:12 13:00:20-04:00
Document ID                     : uuid:1897F3DF-ED7E-4B70-8FD3-21C0BB44C369
Instance ID                     : uuid:1897F3DF-ED7E-4B70-8FD3-21C0BB44C369
Author                          : daria